HER Opleidingen & Advies bied dagelijks verschillende trainingen en opleidingen aan. Door geheel Nederland zijn docenten actief in het scholen en informeren van medewerkers en/of particulieren. Graag bieden wij u een compleet aanbod op het gebied van ARBO, transport, Logistiek en Veiligheid. Wie aan de slag wil als heftruckchauffeur moet beschikken over een heftruckcertificaat. Vrijwel alle werkgevers verlangen van hun chauffeurs dat ze een heftruck cursus hebben gevolgd en succesvol hebben afgesloten. Tijdens een heftruck cursus leren bestuurders minder schade te veroorzaken en veiliger en efficiƫnter te werken.

Dit voorkomt veel (ernstige) ongelukken. Naast onze veelzijdige logistieke opleidingen, bied HER een groot aanbod transport en veiligheidstrainingen aan. Het volgen van een heftruck opleiding heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Chauffeurs met een heftruckcertificaat profiteren van een betere inzetbaarheid. Werkgevers met gecertificeerde heftruck bestuurders weten zeker dat ze voldoen aan alle eisen die de Arbo-wet en verzekeraars stellen. Het slagingspercentage van deelnemers aan onze heftruck cursus is ruim 98%! Daarbij wilt u toch ook deskundigheid op de werkvloer?

Kies daarom voor een heftruck opleiding door de professionele docenten. Hieronder vind u een compleet aanbod opleidingen die door HER Opleidingen & Advies aangeboden worden.